Om

Sarah Nilsson heter jag och är just nu aktuell med föreställningen För sensibelt begåvade. Utöver det arbetar jag som producent, kommunikatör, speaker och som Ateljépedagog.

Jag är en person som fått förmånen att få kombinera min passion för musik och skapande med parallella erfarenheter från näringslivet.

Från 2008 arbetade jag på företaget Seccredo som krisstöd och på senare tid som marknadsansvarig. Detta kombinerat med skivutgivning av egen musik, ett tiotal klasser per vecka i Zumba, samt löpande åtaganden som speaker, sångare och upphovsman.

I maj 2013 valt att lämnade jag min anställning i näringslivet för att helt fokusera på mitt artisteri och egna skapande.

Min mångsidighet och förmågan att anpassa mig till olika människor och miljöer är min styrka och det som gett mig möjligheten att skaffa mig en sån bred yrkesmässig erfarenhet. Jag är en energisk och passionerad person som uppskattar friheten och variationen man får som egen företagare samtidigt som jag föredrar att utvecklas i längre samarbeten.

Jag är kapabel till snabba beslut under hög press. Samtidigt känner jag mig lyckligast i situationer där jag får dra nytta av min livsglädje och kanske till och med kunna inspirera andra. Detta är en av de största anledningarna till att jag verkligen älskar mina deltidsuppdrag som dansträningsinstruktör.

En medfödd förmåga till organisation och struktur bör nämnas då den alltid har uppskattats av kollegor i alla typer av administrativa miljöer. Denna förmåga har hjälpt mig långt i mina projekt som artist och upphovsman. Är väl insatt i de flesta sociala medier och även i CMS så som WordPress, vilket gör att jag även tar uppdrag som kommunikatör. Historiska bemanningsuppdrag som bokföringsassistent och rollen som producent har vidare lett till att projektbudgetering och uppföljning är något jag är väl insatt i.

Om hjärnan är böjd åt struktur är dock hjärtat för evigt vigt åt musiken och det egna skapandet. Här började utbildningen på Adolf Fredrik, vidare till Kungsholmens Musikgymnasium och Malmö Musical Academy för att finslipas i den allra bästa utbildningen – livet självt. Jag har drivit kritikerrosad teatergrupp i Malmö, satt upp egna musikaler samt spelat flitigt som indiepopartist med egen skivetikett. Även om rätt roll i teater- och filmsammanhang alltid kommer vara lockande så har jag med åren insett att det som betyder allra mest för mig är bevarandet av en fortsatt glädje och lust i att skapa.

Sarah Nilsson