I egen regi

 

Så länge jag kan minnas har jag skapat och drivit projekt av olika slag. Jag har satt upp ett flertal rosade fria teaterproduktioner och gett ut en skiva på eget bolag. Varje enskild fitness class jag ger är som en mindre produktion i sig själv som kräver sin förberedelse i form av både musik och dramaturgiskt upplägg. Under en tid har jag även fått prova dessa talanger i en annan form i näringslivet.som marknadsansvarig på risk management-företaget Seccredo.

Jag tycker om att driva ett projekt i sin helhet och mitt senaste stora projekt är den publikrosade föreställningen För sensibelt begåvade som hade premiär i mars 2014.

Sommaren 2015 blev jag mamma till en efterlängtad pojke. Just nu återvänder jag allt mer till arbetslivet genom att frilansa som kommunikatör, speaker och zumbainstruktör samt förbereder nya föreställningar av För sensibelt begåvade.

Foto: Linda Rehlin