Release för Garden by annas hemsida

Vid det här laget är WordPress ett verktyg som jag känt till i ganska många år och som jag i samband med diverse teman lärt mig att använda ganska väl. Detta i kombination med min förmåga till copywriting, bilder och känsla för dramaturgi gör att jag trivs väldigt bra med uppdrag gällande nya hemsidor eller uppdateringar av redan etablerade.

I det här fallet var den övergripande designen etablerad men siten var ännu inte felsökt, bilder var inte utplacerade och de enda texter som fanns införda var de som överförts från den gamla hemsidan. Mitt uppdrag blev därför att gå igenom alla sidor och justera det som behövdes på egen hand och i samarbete med de som byggt mallen. Utöver det formulerade jag nya texter och fotograferade medarbetarna för sidans nya information om designteamet som ingår i trädgårdsdesignföretaget Garden by anna.

Välkommen att besöka Garden by anna.