Terminsavslutning Zumbatomic

Igår vad det terminsavslutning för klasserna i Zumbatomic, Zumba för barn, som jag håller i på Forsgrénska badet.  Till hösten kommer kurserna att forsätta samma tider på söndagförmiddagar och det går bra att redan nu boka sin plats i receptionen.

Zumbatomic riktar sig mot alla barn som tycker om att dansa, men kanske särskilt mot de som vill kunna göra det utan krav på prestation. Precis som i Zumba för vuxna så handlar Zumbatomic inte om regelrätt teknikträning utan det främsta målet är att se till att barnen rör på sig – och det med glädje! Förutom nya bekantskaper med rytmer av olika slag som barnen får pröva på så är Zumbatomic dessutom en övning i att såväl ta plats som att samverka i grupp.

Det är en stor ymnest att få äran att spendera tid med dessa härliga individer. Och dom kallar det ett jobb!
Zumbatomic Lil Starz